› Visa text
Göm

Amélie

Vi är så stolta att vi nu samarbetar med Värmlandsteatern och deras nästa stora musikal Amélie! När man bokar biljetter till showen så har man möjlighet att även boka en middag på Drott Bar innan showen till ett superbra pris.

Middag:
Välj 3 small dishes av de 8 alternativen p.p, Dessert med kaffe eller te. (middagspaket endast tillgängligt när du bokar biljett och middagspaket)

Boka biljetter och middag här!

OM SHOWEN:
– På en fantasifull drömväg ut i livet

I Montmarte, Paris, bor Amélie, en ung kvinna med de varm- brunaste ögonen du kan hitta och det speciella leendet som egentligen skulle kunna få den mest förhärdade att bli en het, men knäckt Créme Brûlée… men bara om hon själv vågade att visa det. För hjärtat är självklart på det rätta stället hos Amélie, men social interaktion är hon inte bortskämd med. För Amélie är fantasin därför ett överlevnadsverktyg och hon försöker ofta få sin omvärld att passa in i sin egen.

Men vad händer när Amélies fantasi plötsligt lockas ut på gatorna i Paris och vilka får ödesknuffar åt olika riktningar fast de inte bett om det? Vems är skrinet hon hittade i sitt badrum och varför i hela friden har pappas trädgårdstomte rest till Brasilien?

Hela Amélie är full av pillemarisk godhjärtenhet.… vad kan det bero på?

En annan kanske gissar…

Dela | Facebook twitter